30 / 16 039

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Svenska mordfallSvenska mordfall


Visa endast fall med FUP
Sida 7 av 14. Visar 121-140 av 265 fall.

1.. 3 4 5 6 8 9 10 11 ..14 Mordet på Therese i VårgårdaAugusti 2015
Mordet på Therese i Vårgårda
Efter att anhöriga uttryckt oro för att gravida Therese var försvunnen, söktes hon vid en f.d.

FUP  Dom

Man skjuten i UddevallaAugusti 2015
Man skjuten i Uddevalla
Polis kallas till området Hovhult med anledning av att en man misstänktes vara skottskadad. Patrullen påträffar en skottskadad man på platsen.

FUP  Dom

Ikeamorden i VästeråsAugusti 2015
Ikeamorden i Västerås
En 36-årig man som var asylsökande från Eritrea knivhögg en mor och hennes son till döds på varuhuset Ikea i Västerås. Efter attacken försökte mannen ta sitt eget liv genom att hugga sig själv.

FUP  Dom

Man död efter knivskärning i GöteborgAugusti 2015
Man död efter knivskärning i Göteborg
En kvinna högg ihjäl sin pojkvän med elva knivhugg. Hon mindes efteråt ingenting själv på grund av berusning.

FUP  Dom

Mordet i motionsspåret i RunbyAugusti 2015
Mordet i motionsspåret i Runby
Under kvällen den 5 augusti 2015 anmäldes en 21-årig flicka försvunnen sedan hon ej kommit tillbaka från sin löprunda i skogen i Runby, Upplands-Väsby. Natten därpå hittades hon avliden efter att polisen initierat en större sökinsats.

FUP  Dom

Man mördade sin 9-åriga dotter i BålstaJuli 2015
Man mördade sin 9-åriga dotter i Bålsta
En 9-årig flicka hittades mördad i ett bostadsområde i Bålsta, i Håbo kommun, nordväst om Stockholm. Också flickans mamma påträffades med svåra knivskador.

FUP  Dom

Mord och mordbrand i ArvikaJuli 2015
Mord och mordbrand i Arvika
En 26-årig man tände eld på ex-flickvännens ytterdörr i Arvika och lämnade henne att dö i lågorna. Mannen dömdes till livstids fängelse för mord och grov mordbrand.

FUP  Dom

Gängmord i VivallaJuli 2015
Gängmord i Vivalla
Tre personer sköts i området Vivalla, känt för sin kriminalitet, i Örebro. En av dem, en 21-årig man, avled till följd av sina skador.

FUP  Dom

Ludvig Rogan ihjälskjuten i ArlövJuli 2015
Ludvig Rogan ihjälskjuten i Arlöv
20-årige Ludvig blev skjuten i samband med ett bråk med flera inblandade. Två män, 42 och 27 år gamla, misstänktes för mordet och det ansågs vara klarlagt att någon av de två dödade Ludvig.

FUP  Dom

Satanistmord på LidingöJuni 2015
Satanistmord på Lidingö
Polisen fick in ett larm via 112 om att en avliden person fanns i en lägenhet på Lidingö. På plats hittades en död kropp.

FUP  Dom

Anja skjuten av sin sambo i EskilstunaJuni 2015
Anja skjuten av sin sambo i Eskilstuna
En 55-årig man sköt ihjäl sin sambo med ett hagelgevär. Både mannen och kvinnan hade varit rejält berusade, och paret hade enligt mannens version bråkat innan han sköt henne till döds med två hagelskott, ett i bröstet och ett i ryggen.

FUP  Dom

Bestialiskt hatbrottsmord i BergsjönJuni 2015
Bestialiskt hatbrottsmord i Bergsjön
En homosexuell man hittades mördad iklädd kvinnokläder och med en död orm runt halsen i sin lägenhet i Bergsjön, Göteborg. Flyktingbarn med ursprung i Afrika som nyligen anlänt till Sverige åtalades för brottet, som även filmats i vissa delar.

FUP  Dom

16-årig flicka död på hotellrum i HelsingborgJuni 2015
16-årig flicka död på hotellrum i Helsingborg
En 16-årig flicka hittades död på hotell Marina Plaza i Helsingborg, där hon tillbringat kvällen och natten med en 22-årig man. Kvinnan hade blivit misshandlad till döds.

FUP  Dom

Man knivdödad i TranåsJuni 2015
Man knivdödad i Tranås
En man i 60-årsåldern knivskars svårt på öppen gata i Tranås och dog på platsen. Gärningsmannen förklarade senare i förhör att han varit rädd för offret.

FUP  Dom

Hyresvärd dödad på Claesgatan i MalmöJuni 2015
Hyresvärd dödad på Claesgatan i Malmö
Mahmoud, 32, och Frida, 33, åtalades misstänkta för att ha mördat hyresvärden i hans bostad på Claesgatan, på Möllevången i Malmö, genom att med en kniv eller annat vasst föremål hugga, sticka och skära Svensson på ett stort antal ställen på huvudet och kroppen med utgången att den 51-åriga mannen förblödde och avled. Mannen dömdes för brottet i tingsrätten, men båda friades slutligen av hovrätten.

FUP  Dom

Rolf Börjesson mördad i DeromeJuni 2015
Rolf Börjesson mördad i Derome
Två pojkar togs till förhör efter att en 65-årig man hittats död i sitt hem utanför Varberg sommaren 2015. Såväl vittnesmål som fynd på platsen pekade mot att de var inblandade i händelsen.

FUP  Dom

Mordet på 17-åriga Lisa Holm i BlombergJuni 2015
Mordet på 17-åriga Lisa Holm i Blomberg
När Lisa Holm inte kom inte hem som förväntat efter sitt sommarjobb på ett kafé i det lantliga Blomberg i Västra Götaland blev föräldrarna oroliga. Polisen fattade snart misstankar om att hon utsatts för brott.

FUP  Dom

Andreas knivhuggen i hjärtat i ÖstersundJuni 2015
Andreas knivhuggen i hjärtat i Östersund
I samband med festligheter kring studentavslutningar i Östersund hamnade två ungdomsgrupper i bråk med varandra på kvällen. Senare under den följande natten stöter grupperna åter på varandra på stan, varpå bråk återuppstår.

FUP  Dom

Två dubbelmord i Norrahammar och HökensåsMaj 2015
Två dubbelmord i Norrahammar och Hökensås
Den 28 maj påträffades två personer döda i en villa i Norrahammar. En 51-årig man från Jönköping greps misstänkt för dubbelmord och mordbrand.

FUP  Dom

Kvinna mördad på Hermansvägen i JönköpingMaj 2015
Kvinna mördad på Hermansvägen i Jönköping
Efter att en man rapporterats agera aggressivt på Hemansvägen i Jönköping och därefter låst in sig, bröt sig polisen in i en bostad. Där hittades en svårt skadad kvinna som senare avled på sjukhus.

FUP  Dom


1.. 3 4 5 6 8 9 10 11 ..14