30 / 16 039

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Svenska mordfallSvenska mordfall


Visa endast fall med FUP
Sida 6 av 14. Visar 101-120 av 265 fall.

1.. 2 3 4 5 7 8 9 10 ..14 Anders mördades och stympades i KalmarNovember 2015
Anders mördades och stympades i Kalmar
Natten den 6 november fick polisen larm om bråk i en lägenhet på Tegnérgatan i Kalmar. När de kom fram till platsen möttes de av en makaber syn.

FUP  Dom

29-åriga Madelene ingjuten i betong i Upplands VäsbyNovember 2015
29-åriga Madelene ingjuten i betong i Upplands Väsby
Den 29-åriga tvåbarnsmamman Madelene anmäldes försvunnen av sin mor i november 2015. Hennes kropp hittades den 8 februari året därpå ingjuten i ett betongblock, som låg på marken i ett skogsparti i Upplands Väsby.

FUP  Dom

Dödsskjutning på Terapivägen i HuddingeOktober 2015
Dödsskjutning på Terapivägen i Huddinge
37-åriga Omar Similä blev skjuten till döds utanför sin port i Flemingsberg. Polisen misstänker att bakgrunden till mordet var ett bråk som ägt rum två dagar innan dödsskjutningen på en restaurang i Flemingsberg.

FUP  Dom

Man dödade sin far i KarlsborgOktober 2015
Man dödade sin far i Karlsborg
Sonen attackerade sin pappa med en stenljusstake, och slog den i hans bakhuvud. Sedan slog han honom ytterligare flera gånger med både ljusstaken och ett vedträ.

FUP  Dom

Man skjuten utanför Sjumilaskolan i GöteborgOktober 2015
Man skjuten utanför Sjumilaskolan i Göteborg
26-årige Omar Elmi Ali var på väg till en fotbollsträning i Sjumilaskolans idrottshall i Biskopsgården i Göteborg. Utanför skolan sköts han med ett 15-tal skott från en automatkarbin och dog av sina skador.

FUP  Dom

Mord på Majorsgatan i BorlängeOktober 2015
Mord på Majorsgatan i Borlänge
Johnny Hjelm har berövat Karl-Olov (Ola) Strömberg livet genom att tilldela honom ett stort antal hugg med kniv mot bröstkorgens framsida, ryggen, nacken, huvudet och bägge armarna varav en stickskada mot bröstkorgen med underliggande skador på hjärtat orsakat döden samt att övriga penetrerande stickskador i vänstra bröstkorgshalvan också varit dödliga. .

FUP  Dom

Brutalt rånmord i BoråsOktober 2015
Brutalt rånmord i Borås
En 26-åring boråsare dödades med ett 20-tal knivhugg i samband med att han rånades på sin mobiltelefon i Borås. Offret träffades bl.

FUP  Dom

36-åring knivmördad i MorgongåvaOktober 2015
36-åring knivmördad i Morgongåva
36-årige Krister Andersson blev allvarligt knivskuren efter en fest med ett kompisgäng i Morgongåva i Heby kommun utanför Uppsala. Den knivskurne avled av sina skador och en ung man dömdes för mord.

FUP  Dom

Skolmorden i TrollhättanOktober 2015
Skolmorden i Trollhättan
Med ett svärd och iförd en svart mask marscherade 21-årige Anton Lundin Pettersson in på en skola där han dödade tre i vad som kom att bli det värsta vansinnesdådet på en skola i Sverige. När polis anlände till skolan sköts gärningsmannen till döds.

FUP  Dom

Kvinna högg ihjäl man på FrösönOktober 2015
Kvinna högg ihjäl man på Frösön
En man i 40-årsåldern anträffades avliden i en lägenhet på Frösö. En kvinna i 35-års åldern, som också var den som ringde och larmade, greps i anslutning till brottsplatsen för att ha förorsakat mannens död.

FUP  Dom

Nödvärnsmord i VallåkraOktober 2015
Nödvärnsmord i Vallåkra
Två bröder i 20-årsåldern utrustade medvarsin rånarhuva, kniv och järnrör, angrep en 68-årig mans hem i Vallåkra. 68-åringen svarade med att skjuta bröderna med ett hagelgevär för att värja sig.

FUP  Dom

StidsvigmordetOktober 2015
Stidsvigmordet
Det var under natten mot en söndag i oktober som en 60-årig kvinna hittades död i Stidsvig i Klippans kommun. Hon hade inte dykt upp på sitt jobb varpå hennes chef larmade polisen.

FUP  Dom

33-årig kvinna åtalades för mord i StrömstadSeptember 2015
33-årig kvinna åtalades för mord i Strömstad
En kvinna ska ha huggit eller stuckit mannen i det högra underbenet och på så vis skurit av honom en pulsåder, vilket ledde till att mannen avled. Kvinnan åtalades för grov misshandel och vållande till annans död, grovt brott.

FUP  Dom

Körde ihjäl kollega med personbil i KarlskogaSeptember 2015
Körde ihjäl kollega med personbil i Karlskoga
En man misstänks ha avsiktligt dödat en annan man på Stackfallsvägen i Karlskoga genom att köra på honom med en bil. Vad som först utreddes som en smitningsolycka blev under förundersökningens gång mord.

FUP  Dom

Mord på 18-årige Yazan i SöderhamnSeptember 2015
Mord på 18-årige Yazan i Söderhamn
Sent en fredagskväll blev en 18-åring och hans vän knivskurna i samband med en ungdomsfest i Söderhamn. 18-åringen avled.

FUP  Dom

Hustrumord i ÅrstaSeptember 2015
Hustrumord i Årsta
En man dödade sin hustru genom att otaliga gånger hugga henne med kniv i huvudet, halsen, armarna, händerna, ryggen och bröstkorgen. Han har med kniven även skurit av hennes näsa och överläpp.

FUP  Dom

17-åring mördade studentska i SundsvallSeptember 2015
17-åring mördade studentska i Sundsvall
En 17-årig man knivdödade studenten och småbarnsmamman Stina, 26. 17-åringen har i polisförhör erkänt att han överföll och knivdödade Stina på förmiddagen.

FUP  Dom

Dödsskjutning i Rinkeby centrumAugusti 2015
Dödsskjutning i Rinkeby centrum
En 42-årig man sköts och knivskars mitt på dagen till döds i Rinkeby centrum inför ögonen på chockade förbipasserande. Senare kunde släktingar till mannen gripas misstänkt för att begått dådet.

FUP  Dom

Anton kidnappades och mördades i GöteborgAugusti 2015
Anton kidnappades och mördades i Göteborg
Polis larmades i Göteborg om att två personbilar stannat för att krossa rutan och tvinga med sig föraren från en tredje. Den yngre mannen som kidnappats hittades senare mördad och brottet kunde knytas till kriminella gängkonstellationer.

FUP  Dom

Dödsmisshandel efter kräftskiva i TrelleborgAugusti 2015
Dödsmisshandel efter kräftskiva i Trelleborg
Efter en kräftskiva på Maskingatan i Trelleborg uppstod upprepade bråk mellan en 43-årig och en 56-årig man. 43-åringen gav slutligen 56-åringen ett slag mot huvudet i samband med att han med stor kraft sprang fram emot honom.

FUP  Dom


1.. 2 3 4 5 7 8 9 10 ..14