30 / 16 039

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Svenska mordfallSvenska mordfall


Visa endast fall med FUP
Sida 5 av 14. Visar 81-100 av 265 fall.

1 2 3 4 6 7 8 9 ..14 Ingemar misshandlad till döds av par i DegebergaJanuari 2016
Ingemar misshandlad till döds av par i Degeberga
I samband med berusning i en stuga i Deeberga, Kristianstads kommun, misshandlades 67-årige Ingvar av en 42-årig man och en 36-årig kvinna. Ingvar fick bl.

FUP  Dom

Religiöst mord i HamburgsundJanuari 2016
Religiöst mord i Hamburgsund
I en villa i idylliska Hamburgsund i Tanums kommun hittades Håkan Eklund brutalt mördad med ett 60-tal knivhugg. På väggarna på mordplatsen fanns religiösa uttryck klottrade.

FUP  Dom

Mordet på Alexandra Mehzer på asylboendeJanuari 2016
Mordet på Alexandra Mehzer på asylboende
Tidigt på morgonen attackerades Alexandra på det boende för ensamkommande flyktingbarn där hon arbetade ensam vid tillfället. En somalisk pojke, som uppgett att han var 15 år, dödade henne hänsynslöst med tre knivhugg.

FUP  Dom

Mord i HallonbergenJanuari 2016
Mord i Hallonbergen
Polis och ambulans larmades till Hallonbergen i Sundbyberg utanför Stockholm efter att samtal inkom om en man som ramlat ner på gatan blödande. Mannen hade setts komma gående och sedan segnat ner på marken.

FUP  Dom

Thaikvinna krossade sambos huvud i MärstaJanuari 2016
Thaikvinna krossade sambos huvud i Märsta
En kvinna inkom till sjukhus i Uppsala i samband med vilket det stod klart att hon påståtts ha mördat sin sambo. När polispatruller ankom till Södergatan i Märsa hittades en död man.

FUP  Dom

Knivmord i LimhamnJanuari 2016
Knivmord i Limhamn
Ett knivmord ägde rum i ett trapphus i Limhamn i Malmö den 15 januari. Offret, en 56-årig man, hittades allvarligt skadad och kraftigt blödande och en misstänkt kunde gripas på platsen.

FUP  Dom

Två dödade i hedersmord i SödertäljeJanuari 2016
Två dödade i hedersmord i Södertälje
Reza Mohammadi från Afghanistan hade, efter att hans hustru Sara Mohammadi lämnat honom och inlett en relation med Jawad Moradi, hotat Sara Mohammadi till livet och bestämt sig för att döda henne och Jawad Moradi. Tillsammans med en vän skar han halsen av de båda ungdomarna och lämnade dem i Jawads lägenhet i Västergård, Södertälje, där offren från dubbelmordet hittades efter en tid.

FUP  Dom

Man knivmördad utanför McDonalds på SödermalmJanuari 2016
Man knivmördad utanför McDonalds på Södermalm
Tidigt på onsdagsmorgonen uppstod ett bråk utanför en McDonaldsrestaurang på Södermalm i Stockholm. En knivhuggen man i 30-årsåldern påträffas.

FUP  Dom

Juldagsmordet i VästervikDecember 2015
Juldagsmordet i Västervik
På juldagsmorgonen avled 39-årige Christian Nord efter ett bråk mellan två ungdomsgäng i Västervik. Ytterligare två yngre män skadades.

FUP  Dom

Jörgen dödades i Åmål på julaftonDecember 2015
Jörgen dödades i Åmål på julafton
En man och en kvinna dödade en andra man genom att sticka och skära mannen upprepade gånger i ansiktet och på vänster axel, vilket orsakade mannens död. Brottet ägde rum i en bostad där kvinnan och den avlidna mannen bodde gemensamt.

FUP  Dom

Knivmord i AlbyDecember 2015
Knivmord i Alby
Polisen kallas till tunnelbanan i Alby där en man blivit knivhuggen. 20-åriga Aiman dör till följd av sina skador.

FUP  Dom

Mord i trappuppgång i StockholmDecember 2015
Mord i trappuppgång i Stockholm
En man i 40-årsåldern, Fredrik Patina, hittades död i en trappuppgång på Södermalm i Stockholm. En 36-åring greps och åtalades för mord, alternativt grov misshandel och grovt vållande till annans död.

FUP  Dom

Yngling död efter misslyckat rån i RinkebyDecember 2015
Yngling död efter misslyckat rån i Rinkeby
Strax efter kl 19 larmades SOS till Kvarnbyskolan i Rinkeby med anledning av en knivskärning. Ynglingen Alan Wandi dog senare på sjukhus av det knivhugg som hade träffat honom i hjärtat, efter att polis påträffat honom svårt skadad på Degerbygränd.

FUP  Dom

Man mördad i YtterhogdalDecember 2015
Man mördad i Ytterhogdal
De två vännerna åkte från Stockholm till Ytterhogdal för att utföra ett renoveringsarbete. Efter att de två bestämt sig för att festa ska situationen efter en stund ha spårat ur och den ene mannen vållats sådana skador att han avled.

FUP  Dom

Claudia mördad av statslös i OskarshamnDecember 2015
Claudia mördad av statslös i Oskarshamn
Strax innan klockan 04 på luciamorgonen fick polisen i Oskarshamn ett larm om ett misstänkt mord. 29-åriga Claudia Quiroz hade, så svårt misshandlad att hon avled, körts in till sjukhuset av sin pojkvän, den statslöse ynglingen Omar Ali Abdalsalam från Irak.

FUP  Dom

Mord efter psykattack på middag i OnsalaDecember 2015
Mord efter psykattack på middag i Onsala
Under en familjemiddag i villaområdet i Onsala i Kungsbacka gick en 40-årig man plötsligt till attack mot sin vän med en kniv. Vännen dog av förblödning sedan knivhugget skadat både hjärta och lungpulsåder.

FUP  Dom

56-åring dödade sin mor i GävleNovember 2015
56-åring dödade sin mor i Gävle
Polis kallades till en lägenhet i Gävle i samband med en avhysning. På plats anträffade de stor missär och en 56-årig man som berättade att han dödat sin 79-åriga mamma.

FUP  Dom

Tommy knivdödad i NorrköpingNovember 2015
Tommy knivdödad i Norrköping
Klockan 01 natten till torsdagen fick SOS Alarm samtal om att två män var allvarligt skadade i området kring Repslagaregatan i Norrköping. En polispatrull påträffade den första skadade utanför en bar på Prästgatan.

FUP  Dom

Tortyrliknande mord i LjungbyNovember 2015
Tortyrliknande mord i Ljungby
En 24-åring åkte till sin vän för att spela gitarr och dricka öl. Då blev han torterad till döds, skållad med kokande vatten och skuren med olika föremål på både hals och kropp.

FUP  Dom

Man skjuten i AkallaNovember 2015
Man skjuten i Akalla
Tidigt på natten larmades polis till Ica Supermarket Akalla, Sibeliusgången i Kista utanför Stockholm. Ett flertal vittnen påträffades intill en kropp som var skjuten flera gånger.

FUP  Dom


1 2 3 4 6 7 8 9 ..14