30 / 16 039

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Svenska mordfallSvenska mordfall


Visa endast fall med FUP
Sida 3 av 14. Visar 41-60 av 265 fall.

1 2 4 5 6 7 8 9 ..14 Sjukpensionären Maria mördad i LandskronaAugusti 2016
Sjukpensionären Maria mördad i Landskrona
Den 68-åriga sjukpensionären Maria hittades död innanför sin dörr av en granne. Inledningsvis trodde polis och läkare som kom till platsen att hon dött en naturlig död och några avspärrningar gjordes därför inte av brottsplatsen.

FUP  Dom

Tidigare officer sköt ihjäl hustrun utanför YstadAugusti 2016
Tidigare officer sköt ihjäl hustrun utanför Ystad
Pia Ekstrand blev skjuten med ett hagelgevär i nacken av sin man, den före detta militären Lennart. Innan skottet hade maken hotat hustrun och hällt ut bensin i bostaden och hotat att tända på.

FUP  Dom

Hemlös oprovocerat knivdödad på Hässleholms stationAugusti 2016
Hemlös oprovocerat knivdödad på Hässleholms station
SOS fick larm om att en man hade hittats misshandlad och svårt skadad vid Hässleholms järnvägsstation. Offret visade sig vara den hemlösa tyska medborgaren Lars Kroeber, en ensam hukande man, som tog sig fram på kryckor med hela sitt bohag och som av lokalbefolkningen beskrevs som sympatisk.

FUP  Dom

Sommarstugemordet i ArbogaAugusti 2016
Sommarstugemordet i Arboga
41-åriga Johanna Möller misstänks ha lejt afghanska medborgaren Mohammad Rajabie för att mörda hennes föräldrar. Möllers far blev knivhuggen till döds i sommarstugan utanför Arboga och hennes mor blev allvarligt knivskadad.

FUP  Dom

Föräldrapar mördade av son i SollentunaJuli 2016
Föräldrapar mördade av son i Sollentuna
En man och kvinna i 75-årsåldern knivskars till döds i Sollentuna. En man i 35-årsåldern anhölls misstänkt för dubbelmordet.

FUP  Dom

Kvinna strypmördad i KirunaJuli 2016
Kvinna strypmördad i Kiruna
Serebe Brhane mördade sin fästmö Luwam Zemicheal genom att hänga och strypa henne med en elkabel. När polis larmades i Kiruna hittades den 30-åriga kvinnan död.

FUP  Dom

Man knivdödad i BorlängeJuli 2016
Man knivdödad i Borlänge
Jonas avled efter att blivit huggen tre gånger med kniv på en parkeringsplats vid Tägtvägen/Röda vägen i Borlänge. En man som tidigare dömts för våldsbrott åtalades för mord.

FUP  Dom

Omar knivdödade hyresvärden Per i EnköpingJuli 2016
Omar knivdödade hyresvärden Per i Enköping
Omar Idris tog livet av sin hyresvärd, Per Halvarsson i Enköping. Offret, som påträffades avliden i sin lägenhet hade blivit utsatt för kraftfullt våld och mottagit flera knivhugg mot hals, huvud och buk.

FUP  Dom

Bebis misshandlad till döds i TrollhättanJuli 2016
Bebis misshandlad till döds i Trollhättan
Bara sju månader gamla Eddie fördes svårt skadad till Norra Älvsborgs Länssjukhus i Trollhättan. Barnet, som hade allvarliga huvudskador, överlevde inte utan dog några dagar senare.

FUP  Dom

Kvinna mördad på asylboende i MariannelundJuni 2016
Kvinna mördad på asylboende i Mariannelund
Polisen larmades till ett asylboende i Mariannelund i Eksjö kommun. Larmet gällde inledningsvis en skadad alternativt avliden person.

FUP  Dom

Syrier brände man till döds i bil i NorrköpingJuni 2016
Syrier brände man till döds i bil i Norrköping
En man påträffades död i en brinnande minibuss av märket Mercedes i Klockaretorpet i Norrköping. Obduktionen som senare genomfördes visade att mannen, som var hemmahörande i Norrköping, hade mördats.

FUP  Dom

Hassan Al-Zein försvunnen från MalmöJuni 2016
Hassan Al-Zein försvunnen från Malmö
En 53-årig vän till Hassan menade att Hassan lånat hans bil samma dag som han försvann, för att ordna pengar. Bilen hittades två månader efter Hassans försvinnande.

FUP  Dom

Jimmy Möller dödad i MalmbergetJuni 2016
Jimmy Möller dödad i Malmberget
36-årige Jimmy Möller hade sökt upp sin 21-åriga ex-flickvän som en tid levt under hot från Jimmy. Det slutade dock med att Jimmy fick två knivhugg i bröstkorgen och avled.

FUP  Dom

Madeleine Delbom mördad i LångshyttanJuni 2016
Madeleine Delbom mördad i Långshyttan
Madeleine Delbom, 62, försvann från Borlänge den 17 juni efter att ha lockats med en grillfest av ett större antal personer. Efterföljande natt mördades hon genom att strypas med en flagglina på vägen mot Rällingsberg, Långshyttan, Hedemora kommun.

FUP  Dom

Kvinna bränd till döds på MusköJuni 2016
Kvinna bränd till döds på Muskö
Lena Tigerholm blev mördad genom att en brand anlades i det hus på Muskö utanför Stockholm, som hon befann sig i. Hon avled av kolmonoxidförgiftning tillsammans med de brännskador som hon fick.

FUP  Dom

Martin Jonsson mördade Lotta i UlvsundaJuni 2016
Martin Jonsson mördade Lotta i Ulvsunda
Martin Jonsson, 33, misshandlade Lotta Rudholm, 41, så svårt att hon avled tre dagar senare. Jonsson var missbrukare av steroider, narkotika och alkohhol, grovt våldsam av sin natur och en känd kvinnomisshandlare.

FUP  Dom

Palestinier ströp Katarina Torstensson i ArlövMaj 2016
Palestinier ströp Katarina Torstensson i Arlöv
Yousef Salem dödade Katarina Torstensson genom att strypa henne. Yousef Salem har även vid tillfället slagit henne i ansiktet med ett knytnävsslag så att kross- och sårskada på näsan uppstått.

FUP  Dom

Oskar mördad på Malmögatan i HelsingborgMaj 2016
Oskar mördad på Malmögatan i Helsingborg
En ung man kontaktade tidigt på natten en polispatrull och berättade att en kamrat blivit knivskuren. Han berättade också att den knivskurne mannen låg på Malmögatan.

FUP  Dom

Man dräpte sin vän med en pallMaj 2016
Man dräpte sin vän med en pall
En man kom in till WIllys vid Vaniljgatan i Lövgärdet och berättade att han dödat en man. När polisen kommer till den lägenhet där brottet påstods vara begått hittar man en avliden kropp.

FUP  Dom

Mord på födelsedagsfest i IdreMaj 2016
Mord på födelsedagsfest i Idre
En 25-åring hade bjudit in vänner och grannar till en försenad födelsedagsfest på Blåbärsstigen 7 i Idre. En av gästerna blev stökig under festen och lämnade den, men återkom senare.

FUP  Dom


1 2 4 5 6 7 8 9 ..14