29 / 16 039

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Svenska mordfallSvenska mordfall


Visa endast fall med FUP
Sida 2 av 14. Visar 21-40 av 265 fall.

1 3 4 5 6 7 8 9 ..14 16-åring mördad intill cykelväg i GävleFebruari 2017
16-åring mördad intill cykelväg i Gävle
16-årige Ali Jafari var på väg till skolan, men istället för att dyka upp i klassrummet hittades han död vid en cykelväg, med flera knivhugg i ryggen och i halsen. Redan samma dag greps en 17-årig yngling som själv kommit in till polisstationen.

FUP  Dom

Pontus Hagström mördad i Skulltorp i PartilleFebruari 2017
Pontus Hagström mördad i Skulltorp i Partille
En kropp påträffades av en privatperson på en gångväg bakom Skulltorpsskolan i Partille. Enligt polisen hade offret bragts om livet efter att ha tillfogats stickskador med någon form av tillhygge.

FUP  Dom

Oliver Färjsjö skjuten till döds i SkärholmenFebruari 2017
Oliver Färjsjö skjuten till döds i Skärholmen
Polisen larmades under eftermiddagen om skottlossning i Skärholmen utanför Stockholm. Två personer påträffades skjutna.

FUP  Dom

Gunnel Olsson knivhuggen till döds i KungsbackaJanuari 2017
Gunnel Olsson knivhuggen till döds i Kungsbacka
En kvinna i 50-årsåldern gick bärsärkagång på E6:an med en hammare varpå hon greps av polis. Några dagar senare hittades en äldre släkting till kvinnan död på en gård på Brömdevägen utanför Kungsbacka, ihjälhuggen med kniv.

FUP  Dom

Pierre knivhuggen till döds på Kristianstadsgatan i MalmöJanuari 2017
Pierre knivhuggen till döds på Kristianstadsgatan i Malmö
Polisen larmades om händelsen strax efter klockan 03 natten mot söndagen. På en innergård i anslutning till Kristianstadsgatan i Malmö hittades en svårt skuren man, som avled till följd av sina skador.

FUP  Dom

Mord och dubbelmord i HallonbergenJanuari 2017
Mord och dubbelmord i Hallonbergen
Den 22 januari besköts 25-årige Mario Ivan Semedo i ett parkeringsgarage i Sundbyberg. Sedemo kördes till Karolinska, där bilen prejades och han sköts igen.

FUP  Dom

Elham Fattal strypmördad i MärstaJanuari 2017
Elham Fattal strypmördad i Märsta
43-åriga Elham arbetade som frisör i Märsta tills hon ströps till döds av 24-årige Mohamad som hon tidigare haft ett förhållande med. Gärningen ägde rum i Elhams sovrum samtidigt som hennes 14-årige son befann sig i anslutande rum.

FUP  Dom

Juldagsmordet på Blidvädersgatan i GöteborgDecember 2016
Juldagsmordet på Blidvädersgatan i Göteborg
19-årige Mohamed Sarhan sköts ihjäl på en innergård vid Blidvädersgatan i ökända Biskopsgården i Göteborg. Dådet förmodas handla om en intern uppgörelse mellan falanger inom den så kallade Vårvädersligan och grunda sig i narkotikaaffärer.

FUP  Dom

Dubbelmord vid Råbosjön i HudiksvallDecember 2016
Dubbelmord vid Råbosjön i Hudiksvall
En 20-årig man ska ha sett den senaste Star Wars-filmen på bio. Innan han lämnade biografen i Hudiksvall berättade han för bekanta att han skulle göra något fruktansvärt och antingen dö eller dyka upp i morgondagens tidning.

FUP  Dom

Nebojša Popošilov skjuten till döds på RåslättDecember 2016
Nebojša Popošilov skjuten till döds på Råslätt
Den serbiska medborgaren Nebojša Popošilov hittades död i en lägenhet på Råslätt i Jönköping. Polisen fick larm runt klockan tio på onsdagskvällen om att ett grovt våldsbrott skett på Råslätt i Jönköping.

FUP  Dom

Fadimes kusin mördade Åke PerssonDecember 2016
Fadimes kusin mördade Åke Persson
Kim Sahindal, som misstänktes för det uppmärksammade hedersmordet på sin kusin Fadime 2002 i Uppsala, åtalades för att ha mördat Åke Persson i Bollnäs genom att hugga honom upprepade gånger med en kniv mot huvud, hals, vänster arm, bröst, buk, höger lår och vänster ben. Bakgrunden ska ha varit svartsjuka.

FUP  Dom

Victoria mördad och skändad i UppsalaDecember 2016
Victoria mördad och skändad i Uppsala
Endast 19 år gammal blev Victoria Örnberg mördad på luciadagen av den sedan tidigare kriminellt belastade Timothy Kombrecht som hon inlett en relation med. Victoria hade först utsatts för trubbigt våld, varefter Timothy skändat kroppen och anlagt en brand brand i bostaden på Hällbygatan i Uppsala.

FUP  Dom

18-åring mördad i Motala stadsparkDecember 2016
18-åring mördad i Motala stadspark
Det var på eftermiddagen som polis och ambulans larmades till Repslagaregatan i Motala, där en 18-årig man hade blivit knivskuren. Han fördes till sjukhus, men trots snabb hjälp var skadorna var så allvarliga att hans liv inte gick att rädda.

FUP  Dom

30-åring knivskuren till döds i VästeråsNovember 2016
30-åring knivskuren till döds i Västerås
Vid 8.40 på söndagsmorgonen den 13 november larmades polisen till en adress på Östermalmsgatan i Västerås.

FUP  Dom

Man knivmördad i SödermalmslägenhetNovember 2016
Man knivmördad i Södermalmslägenhet
Grabbkvällen började med champagne, ostron och och flera linor kokain. Den slutade med att en man i 40-årsåldern misstänks ha huggit ihjäl sin kompis inför sin kollega i en lägenhet på Södermalm.

FUP  Dom

Yngling knivdödad i LesseboOktober 2016
Yngling knivdödad i Lessebo
Yaser Mansour Ghafour blev knivhuggen minst fyra gånger, varav två hugg skedde mot bröstkorgen som båda träffade hjärtat. Brottsoffret fick omfattande skador och avled några dagar efter knivattacken som skedde på Odengatan 6 i Lessebo.

FUP  Dom

Kyrkogårdsmordet på flyktingbarn i MalmöSeptember 2016
Kyrkogårdsmordet på flyktingbarn i Malmö
Ett ensamkommande flyktingbarn Afghanistan, vars ålder i efterhand reviderats upp från 16 till 19 år, hittades knivhuggen till döds på Östra kyrkogården. Mehdi Haldari, som var bekant med offret och själv var asylsökande från Afghanistan, åtalades för mord och hade enligt uppgift huggit offret till döds för att offret spridit information om övergrepp som gärningsmannen ska ha utsatts för.

FUP  Dom

Spädbarnsflicka död i KristianstadSeptember 2016
Spädbarnsflicka död i Kristianstad
Tidigt på morgonen var den lilla flickan livlös, varpå föräldrarna ringde ambulans. Flickan togs om hand och flickan transporterades så småningom till barnintensiven i Lund.

FUP  Dom

Maria Davidila mördad i GustavsbergAugusti 2016
Maria Davidila mördad i Gustavsberg
Maria umgicks den aktuella kvällen med en man hon tidigare haft en relation med. De två befann sig i mannens lägenhet i Gustavsberg i Värmdö kommun.

FUP  Dom

Micael Sandberg knivhuggen till döds i MalmöAugusti 2016
Micael Sandberg knivhuggen till döds i Malmö
En knivskuren man hittades vid 20-tiden i ett flerfamiljshus på Lindängsplan. Mannen fördes till sjukhus men konstaterades därefter vara avliden.

FUP  Dom


1 3 4 5 6 7 8 9 ..14