4 / 19 349

Notiser

Svenska mordfall

Forum

Om

E-post: Lösenord:
Registrera ny användare!
Om webbplatsenOm Mord.nu - Populärkriminologiskt forum

Mord.nu fungerar som informationsdatabas och diskussionsforum om svenska mordfall. Syftet är framförallt att skapa förutsättningar för kriminalpolitisk granskning och kriminologiska och rättsliga studier om nutida brott och rättsfall.

Som användare av webbplatsen kan du navigera bland aktuella kriminalfall och ta del av dokument med anknytning till svenska mordfall, samt diskutera med andra användare.

Webbplatsen drivs ideelt och är beroende av användarnas bidrag för att kunna tillhandahålla information, dokument och uppdateringar. Som användare kan du komplettera databasen genom att ladda upp dokument och information för att hålla databasen uppdaterad.

Villkor för användandet av webbplatsen

Som användare av webbplatsen är du bunden av användarvillkoren. De innebär bl.a. att du själv är ansvarig för det material du bidrar med och att du inte får missbruka de tjänster och funktioner som du i egenskap av användare kan ta del av.

Riktlinjer för forumet

Som användare av webbplatsens kommunikationsfunktioner, som bl.a. innebär att du kan göra inlägg i forumen och skicka meddelanden till andra användare, måste du följa riktlinjerna för dessa. Det innebär bl.a. att du ska hålla god ton, endast göra foruminlägg som hör till ämnet och visa respekt för andra användare, liksom värdighet inför de ämnen som diskuteras.

Villkor och riktlinjer i sin helhet >


Senast inloggade användare


erlandsoni

Knights

rijoh24

Klundh

locolamm

bellis88

TheXXX

Ulmerkotte


Problem? Frågor?

Läs frågor och svar >


Kontakt

Har du synpunkter, förslag eller frågor? Välkommen att kontakta databasens administratörer genom att använda formuläret nedan. Tyvärr har vi, då webbplatsen drivs ideellt, inte möjlighet att ge teknisk support eller svara på frågor som rör t.ex. hur du kan hitta andra dokument än de som våra användare har publicerat här på webbplatsen.

För frågor om ditt användarkonto hänvisas till att ta en kontakt med en moderator eller administratör via meddelandesystemet.

Din IP-adress är 3.83.188.254.

Ditt namn:Din e-postadress:

Meddelande: